DIZAJN

Iz naših ruku u vaše 

 

Ništa ne može zamijeniti vještinu ljudskih ruku i moć ljudskog dodira kada se dizajnira Mazda. Dizajn KODO naša je filozofija koja udahnjuje život i osobnost u naše automobile. Počinje kada modelari gline istražuju svoje zamisli kroz glinu služeći se vještinama i osjećajima da bi oblikovali i pretvorili ideje u modele u stvarnoj veličini, modele s dušom i oblikom koji dira ljudska srca. 

car
car

upquote Svaka je Mazda dizajnirana rukama da bi dirnula ljudska srca downquote

Galerija Jedinstven spoj ljepote i tehnike

MAJSTORI LAKIRERI

Majstori za lakiranje neumorno rade da bi postigli savršenstvo boje; pomičući mogućnost boje do krajnjih granica, oni postižu onu prepoznatljivu dubinu i sjaj kojima sa Mazda odlikuje.

Alat majstora za lakiranje jest pištolj za prskanje.

Soul crvena Mazdina je prepoznatljiva boja karoserije.

JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA LAKIRANJA

 

Mazdina izvanredna kvaliteta lakiranja udahnjuje život KODO dizajnu, ističući ljepotu svake pojedine linije. Mazda je predana inovativnoj tehnologiji lakiranja, pa je stoga razvila jedinstveni ekološki sustav troslojne mokre boje na bazi otapala (eng. Solvent Borne Three Layer Wet Paint System) i sustav lakiranja vodenom tehnologijom (eng. Aqua-tech Paint System). Mazdinim ekskluzivnim pristupom naprednoj tehnologiji lakiranja – TAKUMINURI – uravnotežuju se dubina i sjaj Mazdinih prepoznatljivih boja karoserije.

DIZAJN U ČIJEM JE SREDIŠTU ČOVJEK

Mazda. DRIVE TOGETHER

ZA MAKSIMALNU UDOBNOST

 

Vrlo dobro razumijemo fizičko ponašanje, stoga je naš pristup unutarnjem dizajnu usmjeren na jedno: povezivanje vozača s njegovim automobilom. Naš je razvojni postupak zajednički trud inženjera i dizajnera iz nekoliko različitih odjela u cilju stvaranja optimalnog položaja za vožnju. Ovaj pristup dizajnu u čijem je središtu čovjek omogućuje maksimalnu kontrolu, potpunu sigurnost i vrhunski užitak u vožnji. Stvaranjem vozila u čijem je središtu vozač i prilagođavanjem svih tehnologija tom vozaču postižemo potpuni sklad vozača i automobila: Jinba Itai.

NAGRADE

PREPOZNAT I NAGRAĐEN INOVATIVNI DIZAJN 

 

Sve što radimo u poduzeću Mazda smjelo je, genijalno i zabavno. Zbog toga smo osvojili mnoga priznanja i primili više od 350 nagrada za dizajn i cjelokupnu inovaciju. Od nagrade Red Dot za dizajn do nagrade What Car? za automobil godine, naša su postignuća priznanje i dokaz da je naša filozofija dizajna uspješna u nepobjedivoj kombinaciji estetike, ekonomičnosti i voznih performansi.

DRIVE TOGETHER

Doživite snagu filozofije „Jinba Ittai” na vlastitoj koži. Provjerite ponudu modela, potražite Mazda partnera ili rezervirajte probnu vožnju.

Jedinstvo automobila i vozača

Drive Together

Jedinstvo automobila i vozača

Saznajte više

Tehnologija

Performanse bez kompromisa

Saznajte više
Konfigurirajte svoju idealnu Mazdu

Konfigurator

Konfigurirajte svoju idealnu Mazdu

Saznajte više
Izuzetan stil i performanse

Mazda CX-5

Izuzetan stil i performanse

Saznajte više

Prikazani modeli, boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od modelima namijenjenim hrvatskom tržištu.

Login