Ikonski, najprodavaniji roadster - izgrađen za čisti užitak vožnje

 

Ultra-sportski zapanjujući izgled nove Mazde MX-5 i savršene proporcije čine ovu evoluciju u dizajnu KODO – duša pokreta posebno ugodnom za oko. Kad sjednete u ovaj dvosjed i osjetite povjetarac, osjetit ćete čisti užitak vožnje za koji je MX-5 stvoren.

Naša nagrađivana SKYACTIV tehnologija i 'gram strategy' osiguravaju da ovaj kompaktni, lagani sportski automobil pruži oslobađajući osjećaj tijekom vožnje - stvarajući intimnu Jinba Ittai vezu između vas i MX-5. A sve je poboljšano ugrađenim inovativnim MZD Connect sustavom za informacije i zabavu i i-ACTIVSENSE sigurnosnim funkcijama koje funkcioniraju kao produžetak vašeg vlastitog tijela.

 

Dvosjed za potpuni užitak vožnje

Iznimno lagana karoserija SKYACTIV

Najprodavaniji dvosjed na svijetu

Mazdin koncept Jinba-Ittai – sjedinjenje vozača i automobila

Maksimalna brzina: 214 km/h*

Ubrzanje: 0-100 za 7,3 sekunde*

Potrošnja goriva: 6,0 l/100 km **

Emisije CO2: 139 g/km **

 

 

* Vrijednosti se odnose na model G160 sa ručnim mjenjačem.

**Vrijednosti se odnose na model G130 sa ručnim mjenjačem.

Nagrade Priznanje za inovativan dizajn

Potpuno nova Mazda MX-5 proglašena je japanskim automobilom 2015./2016. godine. To je drugi put kako je kultni dvosjed osvojio najprestižniju automobilsku nagradu u svojoj domovini, nakon što je prethodna generacija osvojila isto priznanje za 2005./2006. Nova Mazda MX-5 istovremeno je treća Mazda aktualne Skyactiv generacije modela koja je u protekle četiri godine osvojila titulu automobila godine u Japanu, nakon Mazde CX-5 (2012./2013.) i Mazde2 (2014./2015.)

Četvrta generacija ikonskog modela MX-5 dobila je nagradu “reddot: Nagrada Najbolji od najboljih”, najveće priznanje natjecanja, utemeljena na samo 1,6% ovogodišnjih prijava za izniman i inovativan dizajn. KODO linije i oblici predstavljaju suzdržanu energiju i sportsku “pokretnu” prirodu vozila Mazda.

Značajke Otkrijte zašto je ovaj automobil poseban

Boje Pogledajte ponudu boja iz svakog kuta

Galerija Istražite i najsitnije detalje iz svake perspektive

car
car

upquote Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

My Mazda Dom privatnih vlasnika Mazde

Otkrijte My Mazda

 

My Mazda je personalizirana platforma za privatne vlasnike Mazde. Ona vam omogućuje praćenja svih važnih dokumenata i informacija o vašoj Mazdi, od povijesti servisiranja do jamstava, korisničkih uputa i video uputa. Sve se nalazi na jednom mjestu. Usluga je dostupna na vašem računalu ili kao mobilna aplikacija. 

Saznajte više

Možemo li vam pomoći?

Možemo li vam pomoći?

Hvala vam što ste odvojili svoje vrijeme kako biste saznali više o potpuno novoj Mazdi MX-5. Želite li je isprobati sami?

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i/ili vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Navedene brojke za MPG nastale su iz službenih rezultata koje regulira EU za provedene laboratorijske testove. Navode se isključivo radi usporedbe i ne moraju odražavati vaše stvarne rezultate vožnje.

Login