Auto kuća Karlo nalazi se u istočnom dijelu grada Zagreba u ulici Ljudevita Posavskog 20, Sesvete. Od ukupne površine na min 500 m2 nalazi se prodajni salon vozila. Ostatak prostora od ca 4.000 m2 iskorišteno je za servis za osam radnih mjesta uključujući ispitnu stanicu te podešavanje ovjesa. Osigurana parkirališta za sve klijente.We love cars and want people to enjoy fulfilling lives through cars.
 

Salon

Salonski prostor Auto kuće Karlo u potpunosti je opremljen skladno Mazdinim standardima. Kapacitet salona osigurava prostor za izlaganje svih aktualnih modela iz Mazdine game. Probne vožnje su sastavni dio naše ponude i obavljaju se svakodnevno sa kompletnim raspoloživim resursima uz unaprijed dogovorene termine.

 

Servis

U Auto kući Karlo nakon kupnje vozila osiguravamo maksimalnu servisnu podršku. Naš servis opremljen je sa svim potrebnim uređajima i alatima te zaposleni kadar redovito obavlja dodatna školovanja i specijalizacije. U dijelu edukacije u korak smo sa vodećim europskim a i svjetskim servisima. Kvalitetnom podrškom od strane generalnog uvoznika osiguravamo potrebite rezervne dijelove u najkraćem mogućem roku. Uz redovito održavanje obavljamo sve poslove vezane za sanaciju oštećenja karoserije te vam su vam na usluzi limarski i autolakirerski resursi sa kvalitetnim kadrom te opremom koja osigurava dugoročnu propisanu garanciju na karoseriju.

Za klijente osiguravamo ugodan boravak u našim prostorima uz korištenje raspoložive ugostiteljske infrastrukture. Osiguravamo i zamjenske automobile po posebnim povoljnim cijenama najma za naše korisnike uz prethodnu najavu i prema trenutno raspoloživim kapacitetima.

 

Prodaja rezervnih dijelova

U Auto kući Karlo možete kupiti sve originalne rezervne dijelove za sve tipove Mazdinih vozila kao i svu pripadajuću dodatnu opremu. Preporučamo ugradnju originalnih dijelova koji osiguravaju trajanje postojeće garancije kao i mobilnog jamstva. Sve informacije o cijeni pojedinih dijelova i sklopova kao i rokovima dobave možete dobiti i putem E-mail-a.